söndag 9 juni 2013

Kärlekens vidder

Kärlekens vidder, av Nora Roberts


Intressant bok och annorlunda miljö. Gillade hur
Nora Roberts beskriver saker och ting. 

Jillian Baron, tar över sin farfars ranch Utopia. Det är inte alla som gillar att en kvinna ska
styra och ställa. Men för Jillian finns det bara ett sätt, full fart framåt. 
Jillian tänker strunta i vad andra tycker och låter dem skvallra. Hon tänker fortsätta som vanligt. 

Det finns ett orosmoln som skymmer Jillians klarblåa himmel, det är fejden mellan familjerna Baron och Murdock. Fejden har pågått i nästan hundra år. Jillian tycker det kanska börjar vara dags att gräva ner stridsyxan. Men när hon en dag träffar den irriterande och självsäkra Aaron Murdock, flyger ambitionerna iväg.

Aaron väntar på att ta över Double M efter sin far, som vägrar att dö. Aaron är inriktad och gillar att retas med Jillian. Han förundras hur hon kan gå från att vara hur mjuk som helst och i nästa sekund sätta hakan i vädret och vara vass. Men han är övertygad att han ska få henne på fall. Men det blir inte så lätt som han tror, och han får verkligen kämpa. Jillian är verkligen ingen kvinnan han träffat på förut.

Men när Utopia råkar ut för boskapsstöld är inte misstankarna långt borta. Kan familjen Murdock ha någonting med saken att göra. Men misstankarna läggs ner när Jillian får hjälp från ett högst oväntat håll.

Gillar den här boken för att man verkligen får känslan om hur det är att vara på en ranch och det hårda jobbet. Rekommenderar den för de som vill läsa en kärleksroman.

// Atte 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar