onsdag 8 januari 2014

Himlen finns på riktigt

Himlen finns på riktigt, av Todd Burpo och Lynn Vincent


En liten pojken häpnadsväckande berättelse om sitt besök i himlen. 


Den 3-årige pojken Colton Burpo levde ett normalt liv. Hans liv ändrades däremot den dagen de fick beskedet om att han hade en allvarlig bukhinneinflammation, efter en sprucken blindtarm. Först trodde de att det var magsjukan som spökade men nej. Så var inte fallet. När Colton blev sjuk fanns det inte mycket hopp. Men familjen  som är kristna fortsatte att be till Gud. Att gud skulle rädda deras pojke. Efter den första operationen träder en allvarlig bukhinneinflammation fram. tar aldrig den stackars pojkens lidande slut?

Till sist blir Colton trots allt frisk igen. Och 1 år senare när de kör förbi sjukhuset där Colton låg allvarlig sjuk frågar hans mamma: 
" Kommer du ihåg sjukhuset Colton? Och svaret blir inte som de väntat sig. Colton svarara:
" Ja, mamma. Jag kommer ihåg, det var där som änglarna sjöng för mig.

Colton som är knappt 4 år gammal berättar då för sina föräldrar om hur han lämnade sin kropp under operationen och kunde bevisa det genom att beskriva vad hans föräldrar gjorde under den tiden. 
Colton beskriver himlen på punkt och pricka trots att han inte kunde läsa.

Den här boken är en sann berättelse om Coltons liv. Det är en av New Yorks bestseller. Det är en fantastisk bok och helt klart läsvärd. Finns mycket man kan lära sig av den.

// Atte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar