tisdag 22 mars 2016

Förlorad i Nora Roberts värld

Förlorad i Nora Roberts värld av Ava Miles


Meredith Hale återvänder till sin hemstad efter att det har gått 1 år sedan skilsmässan. Hennes familj ber henne att komma och hjälpa till på Dare Valley, Colorados tidning som ägs av familjen ställer hon upp. Hon behöver komma bort från New York. Samtidigt skall Meredith jobba på en artikel där hon hoppas kunna använda de händelser från verkliga livet och kunna träffa den perfekte mannen. Precis som i Nora Roberts böcker.

Merediths förre make anklagade henne för att försköna den verkliga världen och kärleken på grund av Nora Roberts böcker. Nu tänker hon bevisa motsatsen. Mannen hon söker, hon ska finna honom och den sanna kärleken samtidigt. 

Samtidigt flyttar den tidigare krigskorrespondenten Tanner till staden. Han har fått jobb som lärare vid Unviversiteten och ska undervisa i journalistik. Men det ingen vet är att han egentligen är ute för att sabotera artikeln för Meredith. Hennes tidigare make har bett honom i utbyte mot vissa saker att han ska bli hennes perfekte man och sedan krossa hennes hjärta för att bevisa att Nora Roberts värld inte existerar. Men efter några oförklariga händelser som involverar både droger och mord i staden måste de två journalisterna samarbeta för att sätta dit de skyldiga. Det slår gnistor om dem båda och kommer Tanner kunna slutföra sitt jobb för att rädda sin bror?

En spännande bok som involverar Nora Roberts på många sätt. Inte riktigt samma mönster på böcker som jag tidigare läst och den var mycket intressant. Så rekommenderas till de som verkligen gillar Nora Roberts böcker för den här boken är verkligen i samma klass. 

// Atte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar