måndag 5 september 2016

Hans vilda hjärta

Hans vilda hjärta - Nora Roberts När Samanthas tvillings syster blir sjukskriven och kommer behöva hjälp i hemmet, ställer Samantha omedelbart upp. Hon slutar som gymnastiks lärare och åker till Wyoming för att ta hand om sin syster. Hennes syster Sabrina och hennes man äger en ranch så de är väldigt tacksamma över hennes hjälp. Samantha planerar på att inte stanna längre än nödvändigt. Trots att hon tycker att Wyoming har sin charm vet hon att hon inte hör hemma där. Men det är innan hon träffar Jake.

Jake är grannen som har sin ranch bredvid Sabrinas och hennes mans ranch. En kväll dyker han upp i deras hem och Samantha försöker att inte visa intresse. Det enda hon har hört om honom är vilken tjusare han är. Sådant behöver inte hon i sitt liv. Hon ska återvända till storstan det har hon bestämt. Trots det verkar det som om både han och naturen vill hon ska stanna. 

Har inte kommer särskilt långt i boken, men jag gillar den redan. Jag är imponerad av Samantha hur hon kunde släppa allt för att hjälpa sin syster. Boken påminner lite om en av Nora Roberts andra böcker som inkluderar rancher m.m. Men trots det har den sin egen charm och sin egen historia. Rekommenderas till de som tidigare gillat Nora Roberts böcker och andra som gillar en bra kärleks historia.

// Atte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar