måndag 10 augusti 2015

En presidentdotters bekännelser

Cassidy Calloway: En presidentdotters bekännelser


Morgan Abbott är 18 år och hamnar ständigt i trubbel. Ska hon hålla tal så kommer hon helt säkert att tappa kjolen inför hela skolan. Låtsas hon skicka konstiga mail från sin mammas dator kommer de helt säkert att sändas när hon tror att hon har raderat dem. Klär hon sig slampigt inför sin slampiga roll i skolmusikalen kommer helt säkert en bild av henne i den kostymen hamna på löpsedlarna. För förutom att Morgan lätt hamnar i pinsamma situationer, är hon också president Sara Abbotts enda dotter.

Morgans liv blir betydligt mer komplicerat när hon får en ny livvakt som bara är några år äldre än henne. Han är snygg och snäll och ibland verkar det som att han är intresserad av henne. I nästa stund är det tvärtom.

Dessutom hotas freden och Morgan och hennes mamma har kokat ihop en plan. Den är superhemlig. Och den hänger på att Morgan inte gör bort sig alls under en hel dag.

En presidentdotters bekännelser är en söt, lättläst och ganska rolig bok om att vara dotter till USA:s president. Jag antar att den utspelar sig i en nära framtid, där en Sara Abbott har blivit USA:s yngsta president. Historien är spännande, men kanske inte så trovärdig. Passar för 9-15 år.


Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar