söndag 1 mars 2015

Handen på hjärtat

Handen på hjärtat - Nora Roberts
Som barn miste Diana sina föräldrar och hennes bror lämnade henne. Ett barn på 6 år gammal som togs hand om sin faster. Hennes faster levde ett glamouröst liv och Diana förväntades att bli ett väluppfostrat barn. Hon hade ju så mycket att vara tacksam för. Var hennes bror var visste ingen. Diana blev lärd och kunde börja gömma sina känslor. Efter år blev hon utbildad till advokat och hennes karriär var på väg uppåt, tills en dag då hon får ett brev från sin svägerska. Hon hade gift sig med Dianas bror och nu ville hon att Diana skulle träffa sin bror. Dianas bror som hon inte hade sett sedan hon var 6 år gammal. 

Mötet blir inte som hon förväntade sig och det drar upp många känslor. Både emot hennes bror. Och samtidigt finns den bästa Boston advokaten som hon hört så mycket om. Caine MacGregor, hennes svägerskas bror. Diana har hört rykten om honom och misstänker att hans rykte inte har uppstått utan orsak. Både när det gäller i juristiska sammanhang och i kärlek. 

Diana vill fly. Men enligt Caine är det det som hon alltid har gjort. Flytt från sitt liv och varit andra till lags. Det är dags för henne att sätta ner foten. Men det är svårt för Diana och kommer hon någonsin förlåta sin bror för att han lämnade hennes ensam till världen? 


Nora Roberts är en författare som imponerar på mig. Hennes skrivsätt och intresse man får när man läser hennes böcker. Boken är riktigt bra och rekommenderas till de som vill läsa mera om advokaternas värld och självklart romantiken. Nora vet hur man fångar läsarens intresse och kommer fortsätta leta reda på flera av hennes böcker som kommer att fånga mitt intresse.

// Atte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar