torsdag 19 oktober 2017

Bokbloggen

Hejsan!

Jo jag lever fortfarande trots att jag inte bloggat på en bra stund. Som ni säkert märkt så har det inte kommit upp några inlägg här under sommaren och hösten. Orsaken är den att vi nu kommit överens om att det är dags att börja avsluta bokbloggandet för vår del.

Att avsluta bokbloggandet känns väldigt konstigt. Efter att ha bloggat i mer än 4 år är det nu dags att låta bloggen komma till en ända. Är tacksam över att ha fått denna möjlighet att blogga och över samarbetet tillsammans med personalen vid Pedersörebibliotek. Utan dem skulle detta inte blivit möjligt. Så Tack till er!

Jag har under dessa år fått chansen att läsa och skriva om en hel del böcker som jag annars troligen inte skulle ha läst. Nya typer av genre av böcker och en del av böcker är nu mina favoriter.

Bokbloggen kommer stå kvar, trots att vi inte är här längre och bloggar. Jag hoppas att den fortfarande skall kunna ge tips och rekommendationer av böcker.  Men nu avslutar jag detta kapitel och börjar på ett nytt. Tack för mig!

Over and out / Atte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar